V tabulce je drobný překlep u Williamsu FW07B od Rada. Ve slově Williams chybí i. A pak jsem tam ještě nenašel Ferrari F412T1 od ORIEL, který teď distribuoval Jarek.
Pod nožem: Ferrari F93, 1993, Jean Alesi Hotovo : 99 Buffer : hodně (něco na důchod ...)
Dobrý den! Onehdá jsem řešil s Radem model ATS D3 č. 0009 (http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... age=212724) z ročníku 1980, který je k prodeji dle katalogu portálu ModelyF1.cz. Po prostudování seznamu modelů si troufám tvrdit, že tento model není zařazen.
V seznamu jsem narazil na dvě menší nesrovnalosti. U modelu Williams FW07 týmu RAM MacDonald z GP Anglie 1980 je fotka modelu z GP Itálie 1980 a u modelu Ligier JS21 z GP Monaka 1983 od Rada je sice fotka modelu z GP Monaka, ale není to Radův model. Je to volně stažitelný model od M4RC10, který zatím v seznamu není.
Rád bych večer udělal aktualizaci tabulky vyšlých modelů F1. Mohl byste mi někdo pomoci s tím co všechno tam chybí? Nejlepší by byly odkazy do diskuzka se zveřejněnou nabídkou (PKAA, FT, Rado, MASS) nebo pak jednotlivé modely z ciziny... Dík moc za pomoc!
Po zdejší výzvě jsem nabyl dojmu, že ta tabulka nikoho nezajímá, tak jsem se aktualizovat nesnažil. Ten večer jsem udělal aktualizaci PKAA a FT (i když bez fotek) takže malý pokrok byl... Každopádně dík za to, že to tu aspoň někdo sleduje!