2013 GP Brazilie

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
marec

Re: 2013 GP Brazilie

Příspěvekod marec » 25 listopad 2013 12:17

Zdravim - volam sa Seb Vettel, 5 rokov mi nejaky Webber nosil vodu, robili sme z neho vola, musel mi pustat vytazstva a ked bolo treba, ukradol som si ho (malajzia 2013).
A teraz tento Webber konci, ma posledne preteky, mozem ho pustit nech skonci ako vitaz, zavdacim sa mu za tie roky a za tie svinstva co sme mu robili.
O nic nejde ked nevyhram, oba tituly mame vo vrecku, je to v podstate jedno, nech si to nosic vody uzije, aj tak ma horsie auto tak co.
Ale ne, idem na statistiku, na pocty vitazstiev, to je predsa dolezite, to je to najdolezitejsie na svete, kaslem na gesto, aj adrian na to zvysoka kasle tak preco.
Prosim Vas az uz na mna nebucte.
Vas Seb.

Berte ma z rezervou, nemohol som sa pozerat na to co robia cely rok s Markom.
Neda mi to.
M.

anonym01

Příspěvekod anonym01 » 25 listopad 2013 14:37

Hezka pohádka. A mysliš, že to zaleželo jen na Vettelovi? Ano je vypiplan Red Bullem. V Toro Rosso předvaděl super vykony. Tak co s Weberem, který jde do Porsche? Necháme ho vyhrát, aby nebrečel a fanoušci nebučeli? Když by Massa neudělal osudovou chybu a nedostal penalizaci jel by na 4 mistě, myslite si že Alonso by ho pustil na 3? Ja tedy ne.

marec

Příspěvekod marec » 25 listopad 2013 14:42

Ne pozri som v obraze a je mi jasne ze toto je iny level.
Super level kde sa ide na rekord 9 vitazstiev v rade, preuzakanie totalnej dominancie (od leta nevyhral nik len Seb).
Odkaz do buduceho roku pre ostatnych, ze to tak bude aj nadalej a RedBull bude valcovat.
Myslim si ze to bude podobny valec a Seb bude stale vpredu.
Takze v tomto kontexte co sa udialo je tak ako ma byt.
M.

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 25 listopad 2013 14:56

Z hlouby duše předpokládám, že se mýlíš... :) .

Henrich Sobotka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Henrich Sobotka » 25 listopad 2013 15:05

Tvrdiť, že Obuvník sa vyrovná Sennovi, považujem za jeden z najlepších vtipov! Marec Webber má byť šťastím bez seba, že mu dovolili aby bol druhý! Keby útočil na mažícka hneď by išiel do boxov na výmenu!!! Nemôžeš chcieť od človeka aby prekročil svoj tieň, ked to nedokáže! Schumi je podľa mna minimálne neférový, ale bol schopný gestá ako pustiť Rubensa ked už bol MS! Alebo bojovať za Irvina aby bol on MS! Seb , ale na to este nedotástol tak ako to môžeš chcieť este aj od jeho fanúšikov???
henkie
Fittipaldi F6A, Surtees TS14, Ensign N175, Prost AP03, Ferrari 156/85

marec

Příspěvekod marec » 25 listopad 2013 15:29

Heno ja to vidim v 2 rovinach.
1. Je demonstracia sily, odkaz ostatnym teamom kto je tu sef a kto bude sef aj na buduci rok.
2. Ak by nechali vyhrat Marka a mali by double, o co mensia by ta sila bola ?
Pamatame si ze Schumi Rubensovi vratil pozicane, aj Senna daroval vitazstvo Bergerovi ked mal titul vo vrecku.
Toto je normalne spravanie velkych sampionov.
Nenormalne je to co sa udialo v nedelu, za tym si stojim.
M.

anonym01

Příspěvekod anonym01 » 25 listopad 2013 16:47

Vettel je lump, ale chleba stejně levnější nebude.
Prost si stěžoval na Sennu, že si zkratil trať přes šikanu, Schumacher vytláčel jezdce z trati, Senna to samé. Vždy bude někdo spokojen a druhý ne.

míša kulička
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod míša kulička » 25 listopad 2013 19:35

Tak aspoň jednou jsem viděl celý závod
Líbily se mi pohledy na vozy kdy byl vidět tetelící se horký vzduch u zadních křídel
Myslím si že o nudě v závodu nemůže být řeč
Těším se až bude nějaký letošní monopost v nabídce
Používám družice za miliardy dolarů abych našel v lese krabičku od jídla. Jaký koníček máš ty ?

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 26 listopad 2013 19:02

JoseFxx píše: Když by Massa neudělal osudovou chybu a nedostal penalizaci jel by na 4 mistě, myslite si že Alonso by ho pustil na 3? Ja tedy ne.

http://f1sport.autorevue.cz/alonso-chte ... zace-38198

anonym01

Příspěvekod anonym01 » 27 listopad 2013 10:10

Team Ferrari a nebo Alonso? V tom je rozdíl. Sice na začátku je uveden Alonso, ale článek říká o stáji Ferrari. Po bitvě je každý generál.

Ďourek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ďourek » 27 listopad 2013 20:06

JoseFxx píše:Team Ferrari a nebo Alonso? V tom je rozdíl. Sice na začátku je uveden Alonso, ale článek říká o stáji Ferrari. Po bitvě je každý generál.

Doslova se v článku píše:

Fernando Alonso totiž souhlasil, že pokud bude mít Brazilec dostatečnou rychlost, nebude mu v cestě na pódium nikterak bránit a pustí jej před sebe.

Na dotaz Autosportu, na čem přesně se mezi sebou Massa s Alonsem dohodli, Brazilec odpověděl: “Abych byl upřímný, neměli jsme žádnou dohodu, ale řekl mi: ‘jakmile se ocitneš za mnou, nechám tě předjet.‘“

Takže Alonso...

Marek

Příspěvekod Marek » 28 listopad 2013 13:19

...opravdu pěkný závod, Alonso mne potěšil, Massa měl trochu smůlu, Mark se rozloučil pěkným druhým místem.

Co se další sezony týká mám jasno, RedBull bude opět k neporažení, myslím, že již celou tuto sezonu vyvíjeli a jsou opět napřed. Ne nadarmo se říká, že peníze dělají peníze a vzhledem k tomu jaký ranec jim bude opět vyplacen si mohou prakticky s ostatními i hrát.

Možná to zní divně, ale myslím, že Massovo rozhodnutí jít k Wilíkovi není nejhorší, možná jako tým překvapí.
Vzpoměňte na spojení Hamilton-Mercedes.
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)

Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38

Paryzek

Příspěvekod Paryzek » 28 listopad 2013 17:02

No já viděl jen část závodu na netu bo TV Fandu nechytám, ale výsledek jsem aj tak nějak čekal.Sem rád že jsem viděl Alonsa zas na bedně a víc k tomu asi nemám co říct.Akorát mě doslova bere dech to co v závěru sezony Vettel s RedBulem předvedli. Dojet 9 závodů za sebou bez poruchy, bez jedinýho problému. . .ačkoliv nejsem zrovna Vettelův fanoušek tak bohužel musím říct "všechna čest, jelo ti to jak z praku".
No doufám, že příští sezomu se najde někdo kdo jim konečně začne zas zatápět. . .
Ono to nějak dopadne.

Zpět na