Příspěvekod Marek » 16 březen 2014 13:00
Dovolím si přidat pár komentů:
...dnešní závod jen potvrdil spekulace, o kterých píšu snad každý rok již 4 roky zpátky a jsou mi vždy vyvraceny. Je to stále ohranné a dokola - RedBull pouze fabuluje v testech a je stále favoritem letošního MS. Kdo si myslí, že Daniel má vyhráno, bude zklamán, jeho role je a bude dvojka dokud Seb bude mít i tu nejmenší šanci na titul.
...ani Williams mě nepřekvapil, tenhle tým umí pružně reagovat na velké změny i s menším rozpočtem což dokazuje historie.
Svojí sílu dle mě naplno ukáže až v Barceloně a Monaku.
...McLaren pecka - vůbec dnes mladíci předvedli perfektní výkony, mnohdy na úkor jejich zkušenějších kolegů.
...Mercedes vypadá silně, přesto i zde si myslím, že až sezona ukáže, že Renaulty jako motory na tom budou lépe se spolehlivostí, což možná rozhodne.
...Ferrari stále kolísá a neví kudy kam a to už na můj vkus trvá moc dlouho, jestli chce Alonso titul, budu muset změnit tým. Doba preciznosti J. Todta je ta tam a Stefano na mě působí moc mírným dojmem a slabým respektem...a Kimi to rozhodně nevytrhne, spíše naopak. (a to jsem jejich skalní fanda!)
...Force indii bude zajímavé sledovat.
...ostatní týmy netřeba řešit, pravděpodobně budou rády, že vždy dojedou.
Na tomhle závodě jsem jenom žasl jak A. Jones zestárl (inu čas nezastavíš) a jak se rádoby všude šetří, hlavně na autech, ale to, že zaměstnanci a kdejaký pikolík držící kdoví co, mají nehorázné platy a to nikoho nezajímá a nikdo to neřeší.
Chápu, že ekologie "frčí", ale ta k motorsportu v jeho převědčení nepatří. Dnešní F1 motor zní jako přiškrcená MotoGP Valentina Rossiho, takna tohle si budu zvykat jen těžko.
...jestli to dneska byla nuda? Svým způsobem zaplať pánbůh, že vyjel SC, jinak Mercedes a RedBull ujel o parník. ...a jestli pravidla přivedou na trať a k televizi více diváků, těžko odhadnout. Osobně letos upřednostním MotoGP a Rally. F1 už není co bývala a tolik mě již netáhne, ale kdo ví.
Jinak pevné zdraví M. Schumacherovi s dobrým koncem. Již tak si letos budeme bohužel připomínat (ne) jedno smutné výročí.
/veškeré komenty v tomto příspěvku jsou subjektvní a tak je potřeba k nim přistupovat/
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)
Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38