2014 GP Australia

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
anonym01

2014 GP Australia

Příspěvekod anonym01 » 14 březen 2014 11:14

Tak tu máme úvod do letošní sezony :D

marec

Re: 2014 GP Australia

Příspěvekod marec » 14 březen 2014 15:04

Vyhlasujem tipovanie na majstra sveta 2014.
Moja hlas - RedBull bude rovnako silny ako minuly rok (doterajsie problemy vyriesia v pohode) a stastlivec Seb si dojde po piaty titul.
M.

Henrich Sobotka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Henrich Sobotka » 14 březen 2014 16:32

Felipe Massa, je môj favorit a budem túto sezónu fandiť. Dlho nosil vodu vo ferrari teraz je čas ukázať všetko čo je v ňom.
henkie
Fittipaldi F6A, Surtees TS14, Ensign N175, Prost AP03, Ferrari 156/85

koleno

Příspěvekod koleno » 14 březen 2014 17:06

Felipe Massa a Williams.

blazotom

Příspěvekod blazotom » 15 březen 2014 11:23

Do tipování se nezapojím, ale po dnešní kvalifikaci, kterou hodně ovlivnil i déšť se opravdu moc těším na zítřejší závod. Vozy vypadají velmi dobře a ten zvuk motoru se taky dá.

MICHALides

Příspěvekod MICHALides » 15 březen 2014 16:17

Sice som Fanusik Red Bullu,ale titul by som Prial Massovy a Williamsu
Tento Rok postavili silne auto a myslim ze budu miesat kartami pocas celej sezony

Rado Radevicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rado Radevicz » 16 březen 2014 09:47

Dobrý závod a podiové umístění, které jsem trochu očekával. Mě těší vítezství Rosberga, navíc s 20s náskokem. Ricciardo na Red Bullu je pro mě větší překvapení než Magnussen, protože toho jsem tipoval že bude hodně vpředu. Škoda Kimi až osmý.

Výsledky zajímavé, ale byl to první závod a těším se na Malaisii.
Naposledy upravil(a) Rado Radevicz dne 16 březen 2014 10:02, celkem upraveno 1 x.
Vydavatelství Modely F1 - - Formule 1 a sportovní vozy

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 16 březen 2014 09:56

Odstoupení Kimiho??? V závodě, který jsem sledoval já skončil osmý ;) .

Rado Radevicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rado Radevicz » 16 březen 2014 10:04

frydek665 píše:Odstoupení Kimiho??? V závodě, který jsem sledoval já skončil osmý ;) .

Ale jo, máš pravdu chlape.

MICHALides

Příspěvekod MICHALides » 16 březen 2014 11:33

Zavod bol nadherny,len skoda ze vypadol Massa :(
Williamsy mali naslapnute na podium len skoda ze Bottas spravil jazdecku chybu
Ale velmi ma Prekvapil MAGNUSSEN,dufam ze taketo tempo bude mat celu sezonu,kazdopadne mame sa naco tesit,len ten zvuk monopostov je fakt strasny,ale stym mi nic nespravime :)

Rado Radevicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rado Radevicz » 16 březen 2014 12:13

Zvuku motorů jsem si taky všímal, koukal jsem i kvalifikaci a tam mi to přišlo ok.

Při závodě možná zvukaři míchali do celkového zvuku i ten z onboard kamer, což by technicky mělo být snad možné, nevim, občas mi motory vyloženě " bručely ". 8)

Gerry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gerry » 16 březen 2014 12:37

Jelikož jsem fandil Williamsům, mám smíšené pocity. Massa měl totální smůlu, mám pocit, že Kobajaši si zavzpomínal na japonské tradice leteckých jednotek šinfu :-D. Bottas udělal hloupou chybu, ale prokázal obrovskou dravost a umění, že se probojoval v podstatě na stejné místo. Letos to vypadá na zajímavou sezónu ....zatím.

samotr9

Příspěvekod samotr9 » 16 březen 2014 12:55

Já jsem zarytý fanoušek Kimmiho, pro mě zklamání, ale už při včerejší kvalifikaci bylo vidět, jak se s tím autem pere, tak snad se to u něj zlepší. Ze závodu jsem úplně nadšený nebyl. Zvuk motoru mi přišel divný, jak kdyby jezdily GT auta, zajímavé naopak bylo slyšitelné pískání gum. Ale přišlo mi to celé nějaké zpomalené, jako by ty F1 ani nejely, což je způsobeno asi zvukem s nižšími otáčkami. Rosbergovi jsem vítězství přál, překvapil mě Mangussen a Ricciardo a nejvíce asi Bottas, ten z toho udělal závod. Co mě hodně zaráželo, tak mi přišlo, že DRS nebyl tak výraznou pomocí jako loni. Byl to první závod a až se začnou vychytávat mouchy, bude to snad zajímavější. Celý závod jsem měl spíš pocit, že bude záležet na tom komu vydrží technika.Myslím si, že Redbull ukázal potenciál a myslím si, že letos budou vozy z Maranella rádi,když budou končit do pátého místa,čekal jsem od nich mnohem víc.

marec

Příspěvekod marec » 16 březen 2014 12:58

Ja len zopakujem co som pisal predvcerom : RedBull bude rovnako silny ako minuly rok (doterajsie problemy vyriesia v pohode) a stastlivec Seb si dojde po piaty titul. Skoda oboch Williamsov nebyt Kobajashiho a chyby Botasa, na podiu by boli oba.

Marek

Příspěvekod Marek » 16 březen 2014 13:00

Dovolím si přidat pár komentů:

...dnešní závod jen potvrdil spekulace, o kterých píšu snad každý rok již 4 roky zpátky a jsou mi vždy vyvraceny. Je to stále ohranné a dokola - RedBull pouze fabuluje v testech a je stále favoritem letošního MS. Kdo si myslí, že Daniel má vyhráno, bude zklamán, jeho role je a bude dvojka dokud Seb bude mít i tu nejmenší šanci na titul.

...ani Williams mě nepřekvapil, tenhle tým umí pružně reagovat na velké změny i s menším rozpočtem což dokazuje historie.
Svojí sílu dle mě naplno ukáže až v Barceloně a Monaku.

...McLaren pecka - vůbec dnes mladíci předvedli perfektní výkony, mnohdy na úkor jejich zkušenějších kolegů.

...Mercedes vypadá silně, přesto i zde si myslím, že až sezona ukáže, že Renaulty jako motory na tom budou lépe se spolehlivostí, což možná rozhodne.

...Ferrari stále kolísá a neví kudy kam a to už na můj vkus trvá moc dlouho, jestli chce Alonso titul, budu muset změnit tým. Doba preciznosti J. Todta je ta tam a Stefano na mě působí moc mírným dojmem a slabým respektem...a Kimi to rozhodně nevytrhne, spíše naopak. (a to jsem jejich skalní fanda!)

...Force indii bude zajímavé sledovat.

...ostatní týmy netřeba řešit, pravděpodobně budou rády, že vždy dojedou.

Na tomhle závodě jsem jenom žasl jak A. Jones zestárl (inu čas nezastavíš) a jak se rádoby všude šetří, hlavně na autech, ale to, že zaměstnanci a kdejaký pikolík držící kdoví co, mají nehorázné platy a to nikoho nezajímá a nikdo to neřeší.
Chápu, že ekologie "frčí", ale ta k motorsportu v jeho převědčení nepatří. Dnešní F1 motor zní jako přiškrcená MotoGP Valentina Rossiho, takna tohle si budu zvykat jen těžko.

...jestli to dneska byla nuda? Svým způsobem zaplať pánbůh, že vyjel SC, jinak Mercedes a RedBull ujel o parník. ...a jestli pravidla přivedou na trať a k televizi více diváků, těžko odhadnout. Osobně letos upřednostním MotoGP a Rally. F1 už není co bývala a tolik mě již netáhne, ale kdo ví.

Jinak pevné zdraví M. Schumacherovi s dobrým koncem. Již tak si letos budeme bohužel připomínat (ne) jedno smutné výročí.

/veškeré komenty v tomto příspěvku jsou subjektvní a tak je potřeba k nim přistupovat/
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)

Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38

Zpět na