Vzhledem k tomu, že model nebyl dokončen, toto vlákno nemůže být pro nikoho přínosem a proto si myslím, že by bylo vhodné jej kompletně smáznout. Věřím, že pověření adminové to cítí zrovna tak.
Petře...i toto téma má pro ostatní modeláře dost velký význam. Už jen pro ten fakt, že na čumáku je určitý aspekt, který při lepení může ovlivnit vzhled celého modelu. Po této Tvojí nedokončené recenzi, si mohou ostatní dát pozor při své stavbě a mohou tak předejít potížím, které je mohou potkat. Takže nevidím důvod smazání tohoto tématu.
Problém na čumáku nastal jen v měřítku 1:18. V měřítku 1:24 to páslo jak Aldovi při betě, tak taky Pavlovi, který zkušebně slepil inkriminovanou příď ihned poté, co mě nesedla. Takže model by měl být OK a moje nedokončená stavba nemůže nikomu posloužit ani jako případné upozornění na problém při stavbě. Takže si stále myslím, že je lepší vlákno smáznout.
Petře to je škoda.Já jsem se do Alfy chtěl pustit taky,ale zatím nemám k dispozici papír,nebo karton o síle 1 mm,tak jsem vybral jiný kousek.I mě to připadalo ,že tě něco vytočilo a že jsi si ulevil,no stane se,ale začni znova,bylo by to škoda,nééé?
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO