Zdeněk-TEO píše:Já jsem Tě vyzýval k odchodu? Ale kde že Rado, jen jsem nahlas napsal svoje myšlenky, které Ti dokážu říct z očí do očí se smírčím tónem v hlase.
No a nakonec bych mohl i Tebe Rado navrhnout týmu adminů k vyloučení, za porušování pravidel...co Ty na to, ani si to neuvědomuješ za co asi.
Ták povylučujeme se všichni a bude klid...svatý klid. Admini nebudou muset nic řešit, budou mít více času na své rodiny a radovánky s nimi. Budeme si patlat pěkně doma v teplíčku, nebude nás nikdo prudit, myšlenky budou jen a jen zaměřené na svůj píseček.....prostě paráda balada................
Henrich Sobotka píše:Rado on Ti to len navrhol, nedal Ti rozkaz aby si opustil fórum, zas nebuď precitlivelý! Ty píšeš,že je to tu na Teba veľa, že tu na Teba útočíme atď. Ja viem, že je toho na Teba veľa, ale čo si čakal? Povedz mi čo si čakal po tom čo si začal robiť? Alda to povedal pekne a vecne. Darmo vysvetľuješ čo pre Teba autorská sekcia znamená! Zobral si predlohy iným autorom a to je nechutné! Nemáš voči iným autorom rešpekt. Chcel by som Teba vidieť ako by si reagoval na to keby Tebe zobrali nejakú predlohu modelu, ktorý máš pred dokončením! Potom by si možno pochopil ako sa cítia chalani v GP teame a ako sa cíti Michal!?
Pavel píše:Rado Rado , moc se nediv co se tu rozpoutalo . Nevím jestli si ještě pamatuješ jak jsi kdysi brečel že jsi měl zabukovaný model Williams FW07 ??? !!! Tenkrát jsem ti s hotovým modelem ustoupil a dnes bych se na tebe ani nev ....Díky že jsi nám sebral model tyrrellu 010 před vydáním , a jestli tomuhle se neříká prasárna pak už teda nevím čemu . Jinak mám před doděláním lotus 91 , 93 je mu podobná ( pro mne ) takže si ji taky asi dám co ?? Pavel
pro šumiho : kdybys někdy stavěl model na vydání , odlaďoval ho a pak ti jiný autor model vydá těsně před tebou .... asi by jsi prskal taky. Toť vše co k tomuto mám ......
Rado Radevicz píše:Henrich Sobotka píše:Rado on Ti to len navrhol, nedal Ti rozkaz aby si opustil fórum, zas nebuď precitlivelý! Ty píšeš,že je to tu na Teba veľa, že tu na Teba útočíme atď. Ja viem, že je toho na Teba veľa, ale čo si čakal? Povedz mi čo si čakal po tom čo si začal robiť? Alda to povedal pekne a vecne. Darmo vysvetľuješ čo pre Teba autorská sekcia znamená! Zobral si predlohy iným autorom a to je nechutné! Nemáš voči iným autorom rešpekt. Chcel by som Teba vidieť ako by si reagoval na to keby Tebe zobrali nejakú predlohu modelu, ktorý máš pred dokončením! Potom by si možno pochopil ako sa cítia chalani v GP teame a ako sa cíti Michal!?
Ty pořád nerozumíš, mě nebaví pořád poslouchat dohady co kdo bude dělat. A ty pomluyv a tak, já chci dělat modely, to mě na tom baví.
Navíc neznáš spoustu okolností, už se proto k tomu nevyjadřuj, já to tady dovyřídím a bude klid.
blazotom píše:A tuto pohádku bych zakončil tím, že to začalo, že je širší než delší jako ve školce
Henrich Sobotka píše:Rado Radevicz píše:Henrich Sobotka píše:Rado on Ti to len navrhol, nedal Ti rozkaz aby si opustil fórum, zas nebuď precitlivelý! Ty píšeš,že je to tu na Teba veľa, že tu na Teba útočíme atď. Ja viem, že je toho na Teba veľa, ale čo si čakal? Povedz mi čo si čakal po tom čo si začal robiť? Alda to povedal pekne a vecne. Darmo vysvetľuješ čo pre Teba autorská sekcia znamená! Zobral si predlohy iným autorom a to je nechutné! Nemáš voči iným autorom rešpekt. Chcel by som Teba vidieť ako by si reagoval na to keby Tebe zobrali nejakú predlohu modelu, ktorý máš pred dokončením! Potom by si možno pochopil ako sa cítia chalani v GP teame a ako sa cíti Michal!?
Ty pořád nerozumíš, mě nebaví pořád poslouchat dohady co kdo bude dělat. A ty pomluyv a tak, já chci dělat modely, to mě na tom baví.
Navíc neznáš spoustu okolností, už se proto k tomu nevyjadřuj, já to tady dovyřídím a bude klid.
Rado ale nie si sám kdo chce ďelat modely!!! už to pochop konečne!!! Aj ostatných autorov to baví! a nás baví ich lepiť! Je to hobby! Ak sa nebudeme navzájom rešpektovať tak z toho bude bojové pole ako je to tu teraz!!! Čo si vážne tak krátkozraký, že si nedovidíš ani na špičku nosa??? Toto nie je len o Tebe!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů