Novis:" Stačí sledovat Henricha s Josefem, jak se stále dokola dohadují o tom samém ve vláknu "Poslední závody". Je jasné, že ani jeden neustoupí ze svých názorů, ale stejně jim to nedá a každý závod rozeberou ve stejném duchu. Možná je to baví
"
okrem iného Ja mám, Jožka rád a vôbec mi nevadí, že on má radšej Jarka Šímu ako mi napísal do sz.
Ja by som aj ustúpil, ale nie je kam...
a inak aj Marec sa furt háda!
Frýďo každé ráno pred firemnými mailami si pozriem fóru s nádejou, že niekto prispel novým modelom, fotkou proste niečím. Rozmýšľal som či k tomu niečo napíšem, ale ako čas bežal stále som to odkladal. Preto Ti ďakujem, že si to spravil. Keď som sem začal prispievať, čakal som spätnú väzbu, typu: toto máš zle, daj si pozor na tomto modely na diely..., zrazu mi to pripadá akoby každý všetko vedel a nikoho už práca druhého nezaujíma, prišiel som tomu na chuť po 20 rokoch. Nestačil som sa diviť čo tu všetko máme. Za tri a pol roka som si zohnal gro vydaných formúl, ale načo mi budú??? Už som aj začal rozmýšľať, že ich predám, ale komu??? Keď všetci všetko majú?
Čo sa týka "osobných treníc" , ak autor predstavý model a čaká odozvu a náhodou je tá odozva negatívna, mal by sa nad tým zamyslieť a nie to brať osobne, že niekto "rejpá"! Johne čo sa Ti na tej debate okolo 312 nepáčilo? Ja si myslím, že to bola dobrá debata a nakoniec sa problém vyriešil. Boli tu oveľa horšie debatky...
Možno máme splín, možno fórum prežíva určité obdobie kľudu a možno potrebuje niečím oživiť, to ukáže čas, ale jedno si proste musíme priznať, každý rok sme starší, ruky sa nám trasú čoraz viac, zrak slábne, deti po nás skáču, po modeloch skáču kocouři proste sme starý vyřízení páprdové...
...to len tak na okraj ľahká provokácia!