Příspěvekod Turco » 23 červen 2016 15:42
celá tá debata aj tak nemá zmysel, ale jozef, najprv to bol štrk potom tráva ale pozri si nejaky dokument o tej nehode a potom píš , a k tomu celému čo tu riešite by sa hlavne mali vyjadriť hlavne tí čo sa ich to týka ale oni bohužiaľ otvorene nemôžu, dovolia si to iba súhlasne ritolezi a tí čo to kritizujú tak sú zrazu zbabelci ,tí čo to už zabalili sa sem tam ozvú ale aj tak to nikto nepočúva, alebo sú ešte v kolotoči F1 a tak sú radšej ticho ale neverím že ich baví to čo tu teraz je,/aj taký Lauda niekedy niečo kritizoval a bol za blbca , dnes je skôr ticho lebo musí, niektorí v tichosti radšej skončili/ k tej bezpečnosti,najprv sa začnú stavať trate s výbehovými zónami pre bezpečnosť a zabudne sa na trate ktoré mal každý rád a kde boli v minulosti super preteky a potom sa zbúcha nejaké baku kde sa našťastie nič nestalo ,porovnáva sa to s monakom ale kde v monaku dosiahneš 378 km, ak si predstavím že by sa len stala nejaká blbosť a auto by zostalo neovládatelné tak skončí na tom dome , a paul Ricard sa páčil aj mne a veľmi a vieš prečo sa už nejazdí, lebo sa tam robí zle biznis ,je to trať pri ktorej nič nieje tak ako Magny Cours a napr aj A 1 ring ale tu sa našiel človek ktorý tú stratu doplatí a tak sa to tam vrátilo, určite nie som ani expert ani štatistik akurát ma fascinovali od detstva tieto autíčka a bonusom je že sa nájdu ľudia ktorí mi ich ponúknu v papieri a ja si postavím tie ktoré sa mi páčia amen