Přeji pevné nervy. U mě tento model byl odložen a posléze i odhozen do nádoby s odpadem. Zrádné byly partie komína, dál jsem se už nedostal, takže nevím co ještě na modelu nepasovalo.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Jak píše Zdenda. Je to už hodně fousatej model, ale co si tak vybavuju, tak budeš muset zaimprovizovat se špicí a mám tušení, že komín jsem zapustil pod úroveň horní desky bočnic. Za koncem pak vznikne mezera, kterou naštěstí překryješ dalším dílkem.
Tak můžu prohlásit model za zničený...tak to dopadá když děti špatně zavřou morčata a ony zkouší modelařit. Tímto zavírám toto vlákno a pokud by někdo tento model měl v archivu a chtěl se ho zbavit, rád si ho koupím.
Ouha :( A podelis se o nějaký lahodný recept na bázi zlobivých morcatek? Mě svého času taky upgradovat jedno ferrarko křeček ( ale vytrestal se konzumaci kousků Alu fólie r.i.p.)
Tak to je škoda...mne kocúr zničil asi tak dva roky dozadu dve ferárka F2007 aj F2008, vybral ich z krabíc a totálne zdemoloval...krabice mi nechal v poriadku, tak si môžem niekedy zlepiť modely znovu. Kocúr je ale odvtedy stály spoločník pri lepení...