Zdravím všechny. Sběrku prosím berte za uzavřenou, zítra budu mít vše zpracované. Do konce týdne budu znát přesnou cenu a pak pošlu všem podrobnosti o ceně,platbě a laserových doplňcích. Díky Štefan PS.: podařilo se Vám objednat přibližně 200ks modelů. To je hodně dobré pro cenu za jeden kus a mě těší že čas tomu věnovaný má smysl. Dík
Ahoj, Modely jsou zadane v tiskárně. Polovině z vás jsem poslal údaje k platbě, půlce jsem nestihl. Podcenil jsem přípravu na cestu do Norska a už nezbyl čas. Vracim se 12.8. Tak všem zbylym pak údaje poslu. To už by možná měly být modely i dokonce dotistene. Diky Štefan
Ahoj, dnes ráno jsem dorazil zpět do ČR. všem co ještě nemají odešlu během večera údaje k platbě ať se to už nijak nezdržuje. Z tiskárny psali ,že modely by měly být v pátek k vyzvednuti. Díky moc. Štefan
Ahoj, pomalu ano. Jen teď honím každou volnou chvíli. Zíroveň se ale dokončují verze Shadow a chtěl bych to mít celé uzavřené, protože to je rest ze sběrky minulé. Počítám tedy tak začátkem března. Štefan
Jsem tu nový a rád bych se zeptal: to se jedná o objednávku kompletní série všech modelů v odkazu, což je celkem 38 modelů, nebo si mohu vybrat který model bych rád a přihlásit se řekněme s 5ti modely?