Musím priznať, že stavba RedBullov od Jana Braunera ma silno oslovila, takže som si povedal, že by sa patrilo pridať ešte nejaký ďalší papierový model týchto rýchlych modrých krásavcov s červeným býčkom na komíne. Moja voľba padla na RB9, majstrovské auto z roku 2013.
Zatiaľ som vo fáze kreslenia výkresu podľa fotiek
Ale čoskoro sa už dostanem k prvým dielcom podlahy. Aspoň dúfam.
Robo ale ja popri FW37 uz nic viac nedam ... Ty das karu lavou zadnou a za nou dalsiu. RedBula si uz robil vies, tak som to myslel. Renault 2018, Sauber 2017, Ferrari 2016 to by si prial ale na to cas nemam
Honza Brauner inspirující Sice tyhle modernosti nejsou mým šálkem kávy, ale Robertova konstruktérská škola mne nesmírně baví. Těším se na parádní model.
Keď som sa v nadšení pustil do tohto stroja, netušil som, aké komplikované tvary mu Newey vymyslel. Ale kedže ja som už nejaký čas šaľeny vyhodňar, povedal som si - challenge accepted
Myslel som si, že zvládnem priamo nakresliť farebnú verziu, ale nakoniec som predsa len rezignoval a začal bielou verziou - a dnes sa mi podarilo zlepiť zadnú časť karosérie a pritom si odskúšať základnú skladbu dielcov. Takže takto nejako to bude vyzerať:
Tohle slibuje další skvělý model z tvé dílny, Roberte... držím palce a budu sledovat... tak snad se dočká i vydání... to samé přeji i dalším tvým klenotům co jsi za poslední roky stvořil...