Tak ako píše Robert, príjemne ma prekvapil a hlavne potešil Mary. Poslal mi to už urobené, ja som to iba začistil a doretušoval akurát dorobím disky , tie mi tiež poslal, predné v laseri. Tie behúne sú z prižu a musím povedať že to vypadá aj v reály dobre.
Dobojované. Zatiaľ iba spoločná fotka narýchlo, jednotlivo to pofotím keď bude vonku lepšie svetlo. Musím priznať ,že mi to dalo zabrať. Hlavne na začiatku som mal problém pretože z deviatich stavebníc som mal každú inej farby, takže som to musel všetko upravovať aby som to ako tak zladil. V podstate ide o dosť staré stavebnice tak som sa to snažil aspoň trocha doplniť v rámci svojich schopností. Tiež popíšem pri jednotlivých modeloch.
Tyrrell P 34 Patrick Depailler GP Monaca 1976 Špinler 016 Originál stavebnica kde mi sedela aj farba. Doplnil som akurát vypuklinu na kokpite pre páku radenia , na motore som doplnil drobné diely a upravil hrúbku chladiča na pylóne zadného krídla a pod prevodovkou.Na čumáku som dorobil malé plôšky pred kolesom.
Tyrrell P 34 Jody Scheckter GP Rakúska 1976 Špinler 016 Toto som chcel robiť z modelu zo zberky , ale keď mi došiel tak som bol sklamaný lebo farba bola oproti tomu prvému úplne iná takže som to musel farebne upravovať. V podstate som doplnil a upravil to isté ako na prvom modely , plus som iba vyrezal okienka na kokpite.
Tyrrell P 34 Jody Scheckter GP Holandska 1976 Špinler 016 + úprava od Maryho Tu som za pomoci Maryho skombinoval orig. stavebnicu s dielmi ktoré mi upravil a urobil Mary, plus to isté ako u prvej verzie.
Tyrrell P 34 Ronnie Peterson GP Belgicka 1977 Špinler 016 Tu som akurát upravil výrez na kokpite kde boli odstránené spätné zrkadlá a vyrobil som nové, plus zasa vypuklina, chladiče a plôšky
Tyrrell P 34 GP Brazílie 1977 Špinler 095 Tu to bolo OK.
Tyrrell P 34 Patrick Depailler GP USA West 1977 Robo Blaschke-Edo Rojko
Tak toto bola výzva. Chlapci sa s tým pekne vyhrali a musím povedať , že milovníci 70.tych rokov sa majú na čo tešiť až sa tento model dostane von. Ja som nepoužil originál motor, ale dal som ho zo špinlerovky, lebo je trocha ináč koncipovaný a chcel som aby vypadali všetky rovnako, ale hlavne má viac dielcov ako niektorá celá stavebnica . Som rád že tento model vznikol a dúfam , že z tohto obdobia sa ešte od chlapcov dočkáme nejakých pekných mašiniek. Ešte raz moje veľké Ďakujem.
No a nakoniec jedna spoločná. Som rád že som si " senil spln " lebo toto je pre mňa jedno z najkrajších áut.
Naposledy upravil(a) Turco dne 17 listopad 2019 17:33, celkem upraveno 1 x.