Tak dobojováno jest:
A pár detailů:
Ještě jsem spáchal jednoduchý podstaveček (který není na fotce moc vidět, ale udělal mně velkou radost
):
Přemýšlel jsem, jak elegantně model k podstavci připevnit. První verze s trnem osazeným do podložky moc nefungovala, zagooglil jsem a našel ocelové mikrogranule, které se používají jako zátěž do modelů. Navrtal jsem kola z vnitřní strany, našťouchal něco mikrogranulí dovnitř a do podložky zalepil čtyři magnety pod kola. Funguje to úžasně.
Model se lepil skvěle a přežil i poměrně drastické úpravy v přechodech dílů.
Díky Yannovi za krásný model, Teovi za pošťouchnutí (bez něho bych se asi k předělání nerozhoupal a plynulé přechody nikdy nevyzkoušel).
Chybek tam je nepočítaně, nejvíc asi geometrie zadního křídla, kde, abych docílil alespoň nějaké rovnoběžnosti, musel jsem podložit zadní blatník, ale už jsem měl záď zavřenou a dostat se tam moc nedalo. A na otevření skalpelem jsem teda neměl koule...
Uvidíme, reparát třeba složím na Calbersonovi.
P.S.: po nalakování jsem měl dost veliký problémy s odlesky při focení. Nemáte nějaký tipy, jak se jich zbavit? Používám Foldio1, zkoušel jsem přistiňovat ledky, aby byly tlumenější, ale bez valného výsledku. Nakonec to nejlépe vyšlo s použitím blesku, ale moc spokojenej nejsem...