Nová tlachárna

Pokecejme o modelech
Achard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Achard » 05 březen 2007 17:13

V únorovém F1 Racingu vyšla anketa, kdy známé osobnosti z F1 určovali nejrychlejí jezdce historie F1. Udělali pořadí 50ti nejlepších a dle mého z toho vylez pořádný paskvil...

Pořadí najdete v diskuzku na http://formule1.phorum.cz

Jirka
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jirka » 05 březen 2007 19:09

Jardo, tak nevím, tady píšeš že určovali nejrychlejší jezdce a v diskuzku na http://formule1.phorum.cz píšeš že určovali nejlepšího jezdce všech dob. To je dost velký rozdíl :D .
Mohu být nejrychlejší ale s vygumovaným mozkem nebudu nejlepší :lol:

fefee

Příspěvekod fefee » 04 září 2007 12:46

nejak vás tu je hodně kluci :D :D , štyria registrovaný uživatelé, to je celkem dost... 8)

T.O.M.

To máš težký.

Příspěvekod T.O.M. » 06 září 2007 14:34

Achard píše:V únorovém F1 Racingu vyšla anketa, kdy známé osobnosti z F1 určovali nejrychlejí jezdce historie F1. Udělali pořadí 50ti nejlepších a dle mého z toho vylez pořádný paskvil...

Pořadí najdete v diskuzku na http://formule1.phorum.cz

Tohle máš strašně těžký, takováto porovnávání jsou na kočku, já osobně třeba ignoruji posledních 15 let protože jezdec hraje čím dál menší hodnotu v celkovém výsledku.

Kdybych měl napsat určitej počet opravdu rychlejch pilotů zapotil bych se.

Určitě by tam byly Nuvolari, Fangio, Clark, Stewart a Villeneuve (Gilles pochopitelně :D ).

Ale porovnávat je? U mě je jednička Villeneuve ale respekt mám k strašné spoustě pilotů, v každém období mám své oblíbené, před válkou třeba právě Nuvolariho, Chirona, Rosenmaiera či Semana, po válce přibude k prvním dvoum Fangio, Farina, Gonzáles, Collins a pochopitelně Moss.

A podobně bych mohl pokračovat, podle mě každej kdo se snaží nějak takhle porovnávat jezdce dělá ze sebe akorát blbce.

Slimm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slimm » 06 září 2007 18:55

Fefee napsal tohle máš strašně těžký, takováto porovnávání jsou na kočku, já osobně třeba ignoruji posledních 15 let protože jezdec hraje čím dál menší hodnotu v celkovém výsledku.

Slyšel jsem, že od příštího roku bude omezena, pokud tedy ne vůbec zakázána kontrola trakce. Pokud je to pravda, ta úloha pilotů,, která postupně mizí, by se zase mohla objevit a to dost výrazně. :-)
F1 je závislost, modely F1 ještě větší :-))
Navštivte http://gp-team.ezin.cz/

fefee

Příspěvekod fefee » 06 září 2007 19:36

To T.O.M.:
o tomhle tématu se pereme tu, ak sa chceš pripojiť:
http://www.formule1.phorum.cz
v sekci-Diskuzní fórum...

Inak zdieľam tvoj názor,
Nieje reálne určiť len jedného naj. jazdca všech dob, to proste nejde...
Každý mal úplne iné podmienky, a porovnávať ich je o ničom...
To by museli mať všetci rovnakú techniku k dispozícií a pretekať spolu navzájom.

Topgun

Příspěvekod Topgun » 20 říjen 2007 20:58

Tak jsem si přidal do profilu obrázek. :oops: Formulový. :lol:

Slimm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slimm » 25 říjen 2007 19:17

Když už je tu řeč o pilotech, tak copak říkáte na dnešní rozhodnutí FIA - noční závod GP v Singapuru v září 2008 pod umělým osvětlením. Divácky si myslím velice přitažlivé, ale pokud se týká bezpečnosti, no nevím. Asi bych pochyboval, při těch rychlostech, které se dosahují by tma byla asi dost "frustrující", nebo spíš vražedná.
F1 je závislost, modely F1 ještě větší :-))
Navštivte http://gp-team.ezin.cz/

enzo66

Nová tlachárna

Příspěvekod enzo66 » 25 říjen 2007 20:30

Nevím jak se na to dívat.Pořád FIA operuje se snižováním nákladů a teď chce noční závod.To určitě nebude za babku,instalovat osvětlení na celý okruh.Pro F1 je to myslím zbytečné.Správný fanda si klidně na přímý přenos přivstane.

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 26 říjen 2007 07:10

Bernie by si měl hlídat hlavní jističe od osvětlení........ co takhle ihned po startu do první zatáčky malinké zablikání ...... hehe ...... to byl samozřejmě vtip.

hepyno

Příspěvekod hepyno » 26 říjen 2007 12:02

Honza píše:Bernie by si měl hlídat hlavní jističe od osvětlení........ co takhle ihned po startu do první zatáčky malinké zablikání ...... hehe ...... to byl samozřejmě vtip.

Ale je to možné... A som tiež zvedavý, ako v tej tme uvidia vlajky... Už je to bussines a nie preteky :cry:
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 26 říjen 2007 12:10

třeba na ně budou blikat barevnejma baterkama, jako na vojně :lol: :lol:

hepyno

Příspěvekod hepyno » 07 prosinec 2007 17:42

Čo si myslíte o tom, že McLaren dostal za špionážnu aféru pokutu a prišiel o všetky body, kým Renault urobil to isté (ak nie dokonca vo väčšom rozsahu), bol uznaný vinným, ale trest nakoniec nedostal?
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Milanos

Příspěvekod Milanos » 07 prosinec 2007 20:14

Hepyno nevím co si o tom mám myslet, ale napadá mě jediný důvod. V současné F1 je uznáváno pouze jedno náboženství a to je Ferrarismus. Cokoliv je pro Cavallino Rampante špatné, musí být penalizováno, propráno v médiích a srovnáno se zemí. To co pro ně zas tak špatné není, nebo škodí nejbližší konkurenci, to ponechají bez povšimnutí. Netvrdím že jsem odpůrce Ferrari, ale nejsem ani miláček, jen mi toho přijde v poslední době dost a přál bych, aby se hřál na výsluní taky někdo jiný. Mělo by se měřit stejným metrem všude. A pochybuju že pravidla F1 rozdělují výše trestů za špionáž podle toho kolik kdo toho ukrad a za jak dlouhý časový úsek...
Rozpracováno:

BRM P 201
McLaren MP 4/4
Williams FW 30
Zakspeed 841 i s motorem

Yanno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanno » 07 prosinec 2007 21:54

Z dostupnych zdrojov na nete som sa dozvedel, ze vraj Renault sice mal data McLarenu, ale nic z toho nevyuzil pri stavbe svojich monopostov, a o vsetkom vcas informoval FIA. A mozno zavazil aj ten fakt, ze najvyssi sef Renaultu (teraz ma nejak nenapada jeho meno), hovoril, ze ak dostane Renault podobny trest ako McLaren, tak okamzite odchadza z F1.
V kazdom pripade sa ale afery, Ferrari vs. McLaren a Renault vs. McLaren, od seba dost odlisuju.
Nieco si o tom mozes precitat aj tu:

http://www.f1.sk/clanok24524.htm

Zpět na