Příspěvekod JaK » 18 červen 2008 07:41
Zdravím všechny rozhořčené a budu rád, když dáte prostor také druhé straně, abych se mohl hájit před nařčením.
To, že prodávám pouze nekvalitní kopie, jak uvádí p. Krejčí, kategoricky odmítám. Není problém si to ověřit na Aukru.
Snažím se pochopit reakci Vás všech, ale marně. Vědomě a s nepodstivým úmyslem bych si nedovolil prodat někomu kopii nějaké F1. Ironií je, že sám jsem takové kopie od kamaráda koupil a nikdy by mě nenapadlo, že právě on mě takto podvede. Tzv. slepá důvěra. Takhle se bohužel stalo, že se tyto kopie dostaly do nabídky na Aukru. Jakmile jsem na to byl upozorněn, okamžitě jsem prodej zastavil a dle rad, jak nejlépe poznám originál od kopie, jsem modely kontroloval. Nutno přiznat, že jsem se zděsil, kolik kopií jsem objevil. V tu chvíli a stále mě nemrzí, jak hloupě jsem věřil blízkému člověku, t.j. má chyba, má naivní chyba. Mě daleko víc mrzí, že kvůli někomu jinému, musím teď sklízet tohle.
Pak se musím také vyjádřit ke slovům Krčmoně. Tvrdí, že s ním nekomunikuju. Prosím Vás, Vy všichni jste neustále u počítače a jste okamžitě schopni reagovat na právě došlé zprávy? To, že okamžitě neodpovím neznamená, že nechci komunikovat. Nejsem otrokem počítače ani mobilu.
Chci ještě dodat, že ti, co byli takto poškozeni, dostanou peníze zpět a nikdy jsem netvrdil, že to neudělám.
Je velká škoda, že tohle vůbec vzniklo a bohužel je chyba na mé straně. Tím spíš, že jsem dokončil model z devadesátých let a troufám si tvrdit, že se mi vydařil. Beta verzi mám hotovou a po cenzuře jsem ho chtěl nabídnout k vydání. Teď je všechno v ........., víte kde.
OMLOUVÁM SE VŠEM
JaK