Tma

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...

Kdo vyhraje první noční GP?

Ferrari
7
29%
McLaren
4
17%
BMW
3
13%
Renault
4
17%
Toyota
0
Žádná hlasování
Red Bull
1
4%
Torro Rosso
0
Žádná hlasování
Williams
1
4%
Závod bude zrušen kvůli nebezpečným podmínkám
4
17%

Celkem hlasů: 24

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 29 září 2008 05:30

Děkuji za gratulace... nějak jsem to tomu klukovi přál, tady měl největší šanci a po včerejší kvalifikaci jsem si říkal, že musí vyhrát... zasloužil si to, odvádí skvělej Job a smůly tento rok má až až... doufám, že si to vybere na několik let dopředu...

Jo, bylo to pro něj zadostiučinění za tu odvedenou práci v trénincích a smůlu v kvalifikaci. Co mě ale zklamalo byly ty jeho nemístný gesta při oslavným kolečku, jednu chvíli mával normálně jako každej, a pak zase to " zavírání huby", nemůžu si pomoct, ale podle mě je to pořád stejnej hlupák.

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 29 září 2008 07:32

Honza píše:Jinak co ten Trulli, že by to nezvládl po fyzické stránce, když na něj byl záběr v boxu, tak byl pěkně zplavenej, předpokládám že ho polili přinejmenším belíkem vody :wink:

Ale ne, u Trulliho to byl hydraulický problém. U Novy je lepší vypnout zvuk :) Leckdo přijde ve 32 stupních domů a dá si kbelík vody, a to ani nemusí jezdit formule ;)

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 29 září 2008 09:43

Jojo, já se vrátil zrovna z hajzlíku když na něj byl záběr jak z něj leje :wink:

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 29 září 2008 11:00

Chlapi,mám takovej dotaz.Už v minulé GP jsem si všiml,že komentátoři na nově stále vyslovovali místo jména VETTEL,tak říkali SETTEL.Nemůžu si pomoct a nedá mi to prostě spát.To se tak má vyslovovat,nebo jak to je? :( :(
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 29 září 2008 11:46

Je to Němec, takže by se měl číst Fetel / Fetl.

Na Nově jsem letos viděl sice jen dva necelé přenosy, ale přišlo mi, že to vyslovujou správně.

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 29 září 2008 11:52

To F by to mohlo tak znít,Jsem už starej a hluchej.Dík za odpověd.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

kamen

Příspěvekod kamen » 30 září 2008 23:19

Trochu zarypem :D , nechapem, preco nedostal Alonso stop&go, ked ho mal Rosberg a aj Kubica, nie je to tym, ze Fliavio B. by mal postupit do vedenia FIA? Ked si spomeniem na obvinenia voci Renaultu na konci minulej sezony, podivnu penalizaciu Hamiltona v minulom zavode, plus trest pre Ferarri za rovnaky priestupok teraz a minule( nedanie prednosti v boxoch), mam pocit, ze pretekari doplacaju na boj o moc vo vedeni FIA a F1.

Achard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Achard » 01 říjen 2008 01:41

kamen píše:Trochu zarypem :D , nechapem, preco nedostal Alonso stop&go, ked ho mal Rosberg a aj Kubica, nie je to tym, ze Fliavio B. by mal postupit do vedenia FIA? Ked si spomeniem na obvinenia voci Renaultu na konci minulej sezony, podivnu penalizaciu Hamiltona v minulom zavode, plus trest pre Ferarri za rovnaky priestupok teraz a minule( nedanie prednosti v boxoch), mam pocit, ze pretekari doplacaju na boj o moc vo vedeni FIA a F1.

A proč Alonso měl být penalizován, když byl v boxu už před nehodou? Jeho problém byl v tom, že se zamotal do výjezdu SC a ne zrovna ochotně se za něj zařadil... Mě spíš překvapila jiná věc - na voze se nesmí pracovat mimo týmový box, takže za jakoukoli činnost, mimo zatlačení k boxu by měla následovat diskvalifikace...

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 01 říjen 2008 05:26

Tak to mohli zatlačit do boxu Force India, určitě by se s nima dohodli :lol: .
Jen mě pobavilo že tam mechanici Force india koukali na Massu a nic....... ani třeba "za 100 000 ti tu hadici vytáhnem" :lol: :lol:

Lukáš Votický

Příspěvekod Lukáš Votický » 01 říjen 2008 06:37

A proč Alonso měl být penalizován, když byl v boxu už před nehodou? Jeho problém byl v tom, že se zamotal do výjezdu SC a ne zrovna ochotně se za něj zařadil... Mě spíš překvapila jiná věc - na voze se nesmí pracovat mimo týmový box, takže za jakoukoli činnost, mimo zatlačení k boxu by měla následovat diskvalifikace...

Já zase čekal na penalizaci Alonsa v úvodu závodu, protože v první zatáčce po startu si to tam pěkně zkrátil a předjel tím několik vozů.
Jinak fajn závod, jako letos skoro všechny.

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 01 říjen 2008 08:24

kamen: Držme tu diskusi na úrovni a nehledejme za vším konspirační teorie, na Ferrari příčinu všeho zla a v McLarenu obětní neviňátko. Stačí, že se nás tím snaží krmit většina médií.

Co se Flavia týče, myslíš, že jej budou volit podle počtu vítězství? ;) K vyjetí z boxů, nedá se ani zdaleka říct, že se za to pravidelně v minulosti dávala penalizace. Můžem diskutovat, zda je to dobře či špatně, nicméně opět je nesmysl v tom hledat spiknutí. Už proto, jakým způsobem funguje nominace komisařů na závod - při současném vztahu (nejen) evropských autoklubů k motorsportu ta teorie trojúhelníkového spiknutí trochu skřípe, což? :)

Ad zastavení Felipeho - ono je zakázáno pracovat v rychlém "pruhu", takže tou diskvalifikací bych si nebyl úplně jistý.

Na ten start jsem teď koukal znovu a vzal to hezky zkratkou :-D Ale netroufám si říct, zda si polepšil tím zkrácením nebo už na rovince...

Achard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Achard » 01 říjen 2008 13:08

kvr píše:Ad zastavení Felipeho - ono je zakázáno pracovat v rychlém "pruhu", takže tou diskvalifikací bych si nebyl úplně jistý.

Kdybych to co říkáš měl domyslet do detailu, znamenalo by to, že u Ferrari mohli současně dělat na obou vozech, protože Raikkonen nebyl v rychlém pruhu... Taky by to znamenalo, že mohli Massu odtlačit do kteréhokoli konkurenčního boxu (resp. z rychlého pruhu) a pak na voze dle libosti pracovat...
Nemohu se zbavit dojmu, že to takto nefunguje...

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 01 říjen 2008 15:56

Popravdě, projel jsem letmo Sporting Regulations a nemůžu říct, že bych podle toho byl schopen jasně rozhodnout.

S tím zbytkem - to je samozřejmě extrém, který není ani tak o pravidlech, jako spíš smysluplnosti - "stěhování" boxů těžko ušetří čas :) Navíc předpokládám, že základ je neomezit svým konáním jiný tým.

pepinel

Příspěvekod pepinel » 02 říjen 2008 10:47

pro Honzu: to zavírání huby, neznamená u Španělů a nejen u nich, zavírání huby. Myslím, že to tentokrát konečně vzpomněli i na nova tv.

pro Achard: ano u Ferrari mohli současně dělat na obou vozech a nejen u Ferrari. Nejedna stáj se tím zabývala a cvičila dvojí zastávku v boxech ale ani jedna to zatím neuvedla v praxi...

Woodstock

Příspěvekod Woodstock » 02 říjen 2008 11:17

pepinel píše:to zavírání huby, neznamená u Španělů a nejen u nich, zavírání huby

Nojo, ale ještě nikdo nevzpoměl co že to tedy vlastně znamená...

Zpět na