Asi pred dvomi tyzdnami som sa pustil do tejto Alfy z roku 1983. Jedna sa o verziu jazdca Maura Baldiho z GP Kanada.Dost som sa trapil s tvarovanim bocnic zadnych kolies. Predne som podlepil tenkym papierom z letaku a takto hned strihal a tvaroval. To mi vyrazne pomohlo (Turco, dakujem Ti, ze si mi to medzi recou v NR pripomenul :victory: ). Nasledovali naboje a brzdy. Prvykrat som skusil jemne prebrusit diely pneumatik a natriet ich ciernou akrylkou, urcite lepsie ako original leskle,ale mam sa co ucit este Tieto celky zatial odlozim a ide sa na karoseriu.
Pokracoval som podlahou a monokokom.Oba diely podlahy som vzajomne zlepil tycinkovym lepidlom. Veniec volantu je z gumoveho kruzku. Cele sa to lepilo bez problemov, akurat sa mi trochu skrutil spodok monokoku. Zadnu stenu nadrze, kam sa lepi neskor motor som zvnutra podlepil 1mm balzou kvoli pevnosti. Vsetky plochy ciernej farby, kde sa nieco lepi, je vhodne trochu oskriabat aby lepidlo chytilo. Je tu jedna drobna chyba, ked v navode sa pise o dieloch 4a, 4b a a realne su oznacene ako 3a, 3b.
Okrem detailov je karoseria hotova. Diely su presne a logika/ postupnost lepenia je navrhnuta bezchybne. Chladice po stranach este nie su definitivne nalepene kvoli dopasovaniu karoserie k podlahe.
Pokracoval som kridlami, diely su presne,jednotlive casti som lepil tycinkovym lepidlom,aby sa nekrutili. Vodorovne a zvisle casti su k sebe lepene natupo.