To Koleno: vyber si nějakou sadu dezénků na modely F1 co mám v nabídce. Dostaneš ji ode mne zdarma, protože jsi se trefil do pneumatik které na model renaultu fakt nepatří. Půjčil jsem si kolečka z předcházejícího modelu hesketh, abych mohl slepit dohromady motor s trupem a zároven udržet souosost obou náprav, tak aby všechna čtyři kola seděla pěkně na podložce.
Promiň TEO, zkouším to znovu, někde se stala asi chyba.
Mimochodem ten Renault se ti opravdu povedl (ostatně tak jako všechno na co šáhneš).
Mnoho zdaru v dalším lepení.
Jako všechno od TEA - preciznost sama. Ale to bych opakoval, co tu bylo již mnohokrát řečeno (a viděno).
Nádherný kousek. Už mě svrbí skalpel ...
Doufám, že bude zařazen do nejbližší "várky" od PKAA.
Pod nožem: Ferrari F93, 1993, Jean Alesi Hotovo : 99 Buffer : hodně (něco na důchod ...)
Pravděpodobně jsem odhalil drobnou chybku u dílu č. 77 (křídlo).
Krajní šipky označující ohyb jsou asi prohozené. Vycházím z fotografií modelu od TEA, kde je křídlo přilepené seshora na díl 70 (viz http://www.papirove-modely.cz/phpsource/full-image.php?showfoto=42702).
Kdežto dle současných šipek by se mělo přilepit zespodu dílu 70 (a díl 70 otočit).
Která varianta je správně? Poradí někdo?
Pod nožem: Ferrari F93, 1993, Jean Alesi Hotovo : 99 Buffer : hodně (něco na důchod ...)
Ano máš pravdu jsou ty šipky označující ohyb prohozeny. Nějak mě to při beta testu uniklo. Myslím, že podle místa k přilepení na bočnicích a držáku křídla na převodovce je viditelné jak by tato plocha měla být natvarovaná.