Přesně tak, fotky jsou z TGP, kde se jezdí na pneumatikách Avon. Nejen pneumatiky, ale i některé části vozu se mohou dost lišit od vozu, který startoval v MS F1 v roce 1982.
[/url Do zadnej casti som doplnil 3 veci, ktore vystrihovacka neobsahuje : naboje na os, tlmice a vyfuky. Vhodne to vyplni volny priestor, odporucam to. M.
:) Frydku teraz si ma dostal clovece, mas pravdu ! Nie je to moj konstrukcny model, takze som tomu neprikladal velky vyznam a foto som presiel narychlo ... M.
Caf TEO ja si myslim ze som vlakno hodil do dobrej sekcie - model nestaviam v pôvodnej podobe, robim na nom realny upgrade aneb úpravy modelu, takze podla mna sekcia bola v poriadku. M.
Maroš...tohle je znění SS, kterou jsem Ti poslal ihned po přemístění Tvého vlákna. SS jsi si zatím nevyzvedl.
Vlákno ze stavbou Alfy Romeo jsem přesunul do sekce recenzí. Neshledal jsem na modelu zas až tak razantní upgread, který by si zasloužil umístění v sekci upgreadů. Admin TEO.
Ozaku mne je v zasade jedno kde to bude. Islo mi len o to, ze ak niekto bude 182T lepit, tak by si v prislusnom vlakne nasiel ako sa da model pripadne upravit alebo naopak upravy vyhodnoti ako nevhodne a zariadi sa. Chcel som to len sprehladnit. Ale suhlasim s Teom, ze oproti inym su moje upravy minimalne, to je objektivna pravda. M.
Ozaku....!!!! Odepsat a vyzvednout si zprávu je úplně ale jiný význam. Pokud nepovažuji za nutné, proč bych měl odepisovat? Určité úpravy příspěvku jsem provedl a tím jsem Ti ozaku dal možnost jednat dál.