Hezký den přeji. Další archiválií, která se mi v brzkých dnech dostane na stůl, bude model krapet modernější předlohy. Zatím jsem si mohl slípnout kola...předpokládám, že se Vám podaří si udělat úsudek, o jaký monopost by se mohlo jednat.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Dane, klidně můžeš pár roků ubrat. V roce 1996 ještě ve F1 Bridgestony nebyly a zase počínaje rokem 1998 byly zavedeny drážkované pneumatiky. Zbývá rok 1997 . A potom, čistš teoreticky roky 2009 a 2010, kdy byly znovuzavedeny slicky.
V průběhu, než byl model dán do tisku, došlo ke změně vzhledu disků kol. Zadní z pěti paprskových byly opraveny na šesti paprskové. Přední zůstávají čtyř parskové a je k nim přidán nápis Fondmetal.
Monokok modelu je velice jednoduchý, je zde ale potřeba dát si při lepení pozor na možný vznik vrtule.
Po přilepení podlahy k monokoku jsem si místo pomocných chlopní, potřebných k přilepení bočnic pontonů, vyřezal z 1mm lepenky proužky podle tvaru na podlae. Osobně se mi bočnice lepí daleko líp než na chlopeň, která může kdykoliv uhnout. U komínu jsem odstranil chlopně a lepil jej na trup na tupo. Co mě ale štve, že si při manipulaci s modelem, dost často ohýbám tykadla na podlaze v přední části pontonů, na které se lepí deflektor. Hold to tam bude na papíře trošku znát - co už nadělám?
I když docela nerad, ale musím upozornit na chybu v reklamách na deflektorech. Má tam být VALLEVERDE FORMULA, nikoliv VALLERDE FORMULA. Promiň Zdeňku, to víš, stará Blažková...
Dobře a jestli můžu, ještě jedna maličká připomínka, ta černá barva na horní části kapoty by měla být spíše tmavě modrá. Doufám, že tyto připomínky nebudou nikomu vadit...
frydek665 píše:Dobře a jestli můžu, ještě jedna maličká připomínka, ta černá barva na horní části kapoty by měla být spíše tmavě modrá. Doufám, že tyto připomínky nebudou nikomu vadit...