Jasně, chápu. Ale nechápu, proč tu vůbec vzniklo toto vlákno (jak jinak než od Dana). Už dlouho to tu sleduji, že je vyloženě jenom HAM terčem narážek. Zeptat se na verzi Kovalainena může, ale vzápětí dodat, že je to kvůli tomu, že Hamiltona nemá rád je přinejmenším divné a já se s tím tady ještě nesetkal. Nikdo jiný tu není tolik pranýřován, proto jsem to už nevydržel a proto to beru tak tragicky. Je to dlouhodobější problém a budu rád, když pomine.
Dobrá rada pro všechny, co ho nemají rádi: Fandi klidně jiným, ale zůstaň člověkem a uznávej hodnoty a um i těch, co nemáš rád.
Je tady určitá skupina, co ho nemusí. To ale ještě není důvod, proč to tu psát a ještě stále dokola. Jestli je někomu Lewis nesympatický jeho chováním nebo jak vypadá, tak je mi ho upřímně dost líto. Pak také mu někteří nemohou přijít na jméno a začnou zde vířit teorie o zmanipulovaném závodě v Brazílii roku 2008 (více zde:
viewtopic.php?f=8&t=2244&start=34). Prosím, získejte si nejprve nějaká podložená fakta nebo opravdu umřu smíchy...ani ten titul mu nedopřejete

.
Nebo pokud se necháváte ovlivnit míněním ostatních, to je vůbec špatné. Kdysi jsem narazil na článek Alexe Wurze, kde popisoval, jak nemá rád Eddieho Irvinea, že mu je zatěžko i vyslovit jeho jméno. Vím, že to byl dost nepopulární jezdec, neoblíbený, ale to mě nikdy neovlivnilo a už vůbec ne do takové míry, že bych si nepostavil jeho vůz. Nabízí se dva a já si jednou ten jeho z roku 1995 postavím, ať už byl Eddie jakkýkoliv. Já to beru tak, že to byl pilot F1 a tak něco umět musel. A neřeším že měl arogantní povahu nebo vzhled playboye, to mě vůbec nezajímá. Neřešte tak ani Lewise, děkuji.