Tak jsem dodělal zadní křídlo, které pro mě bylo možná víc než tvrdý oříšek. Vše na tupo a to mi dalo dost problém, protože jsem neudržel geometrii všech částí a navíc při lepení herkulesem se mi to jednou částečně rozsypalo a při použití vteřinového lepidla se mi to trochu umazalo a na pár místech mi to lepidlo rozleptalo tisk . Takže s výsledekem křídla spokojen nejsem a bohužel nebude na něj nejlepší pohled. Snad to nebude moc kazit celkový vzled formule. Zbývá dodělat přední zavěšení s brzdama a deflektory + drobnosti a bude hotovo a hurá na Vánoční 24h.
Tak dneska jsem zpracoval deflektory a obě přední zavešení. Brzdy tak jako zadní podlepeny na kartonek. Zavěšení jsem udělal na pevno nebude natáčecí a to ze dvou důvodů. 1- příjde mi to zbytečné 2- časově by mi to zabralo něco víc než takto. Zítra bych chtěl dokončit veškerou drobotinu a pustit se do koleček.
Brzdové kotouče musí být podlepeny kartonem aby dosahovaly potřebnou tloušťku, ale chybí ti tam ještě takové černohnědé proužky, které přijdou přilepit po obvodu kotoučů a imitují jejich děrování.
Frydku to jsem právě vynechal a pouze udělal retuš po přilepení kola na pevno jak to mám v plánu na tu brzdu z této strany pohled nebude. Proto jsem to tak ošidil.
Tak už mám osazenu i drobotinu a zbývají už jen kola, která snad za ten týden stihnu. Na modelu bude chybět anténka před kokpitem. Předem jsem zapoměl udělat vpich pro drátek a teď, už to nejde poškodil bych to a to nechci.
A špendlík je na prd:-) injekční jehlaje o 1000%ostřejší a úhle ostří pomůže proděravět papír, kyž ji ještě dostatečně nahhřeješ tak to bude jako do másla.
Tak pomalu finishuju i já. Dneska zadní pneu. Tvorba disku byla velmi zajimavá a je vzhledově dobrá, lepší než obyčejny prozeř vzduchu, ale špatně jsem jej vlepil naopak. To co mělo byt ven je dovnitř, tudíš zkosení není venku, ale uvnitř kola, ale to není až tak vidět. Na poslední fotce je krásně vidět jak mi ujela geometrie celého křídla a částečně i zavěšení někam do pryč.