Dík, dúfam že s tým trošku čoskoro pohnem, posledné tri dni sa mi do ničoho nechce Najviac som zvedavý jak sa podarí retuš (mám pocit že to bude zas menší boj )
Hotovo: Lotus 81, Toleman TG181 Na stole: Ferrari 126 CK Turbo V príprave: Toleman TG183, Ferrari 312 T4, Williams FW07C Pozastavené: Renault RE20
Dík, to strieškovanie mi zatiaľ ide asi najlepšie skúšal som už aj bombírovanie ale páč zatiaľ nemám vhodné pomôcky tak to zakaždým končilo v koši (asi to ešte nejakú dobu potrvá kým sa to naučím ) Pustil som sa do trupu Lotusu, zatiaľ mám kokpit, boky kokpitu a vstupy chladenia
Naposledy upravil(a) borog34 dne 03 březen 2013 21:06, celkem upraveno 1 x.
Hotovo: Lotus 81, Toleman TG181 Na stole: Ferrari 126 CK Turbo V príprave: Toleman TG183, Ferrari 312 T4, Williams FW07C Pozastavené: Renault RE20
Vďaka, zatiaľ sa to stavia takmer samé :) pokiaľ z toho nebude ďalšia vrtuľa tak budem spokojný Zlepil som kapotu so zbytkom trupu, som zvedavý či po osadení závesov bude stáť Lotus na všetkých štyroch kolesách ;)
Po menšej pauze drobný progres, dokončil som vrchnú časť kapoty za pilotom, ešte skompletovať sedačku s volantom a môžem sa presunúť na závesy kolies ;)
Po dlhšej pauze som sa rozhodol oprášiť ďalšieho kostlivca a rozostavaný Lotus dokončiť. Osadil som sedačku pilota a volant (ten sa dal urobiť aj modelovejší, no chuť na úpravy je momentálne na bode mrazu ) pokračovať budem zadnými závesmi a dokončením podahy