Mě se u beta testu podařilo přední kola udělat obě tuším pravá. Takže jsem by nucen jedno rozpárat a udělat disky znova a nalepit je do pneu správně, abych měl jedno pravé a jedno levé. Nestalo se Ti to náhodou taky? To je jen takový malý dotaz...dával jsi si na to pozor při lepení, že ano?
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Jak tak koukám, asi si pak upravím disky dle svého stylu lepení. Kroužek disku udělám vcelku přes celou šíři. Do něho upravím paprsek. Pak se nestane, že by k sobě zády neseděly.
Tak jsem stříhnul do samotné formulky, zatím se to lepí velice přijemně... a nejvíc mě bavil hasičák(můj první ). Teď příjde na řadu převodovka spolu se zadním zavěšením.
Sice to není žádnej moc velkej posun, ale hodím to sem...nevím proč ale něják mě to baví se s motorem a převodovkou paplat...vím vím není to vidět, ale je to tak. Ze strojní lepenky 0,5mm jsem si vyřezal vnitřní výztuže a vlepil je do obou dílů, celek je potom o dost pevnější a pěkně se to lepí k sobě( pododně jako u nádrže). Taky tím zamezím vypouknutí nebo propadnutí papíru..no nic tady jsou nějáký ty fotky a já jdu zase něco klohnit.
Tak v týdnu byl v Brně veletrh a pro samé večírky jsem moc s modelem nepohnul . Bočnice , ať jsem se jich dost bál se lepily jedna báseň a křídlo samozřejmě taky.
Yanno to vymyslel opravdu všechno skvělě, je to prostě koumák. Mě tento model zatím strašně moc dobře sedl a pokud by bylo i 98Tčko tak bych ho bral všemi deseti:-)