Zatímco několik modelů mám těsně před dokončením, pustil jsem se do stavby dalšího, kterým je McLaren M30 od Rada. Vybral jsem si verzi Alaina Prosta z Velké ceny Itálie, do které odstartoval z posledního 24. místa na roštu a skončil na skvělém sedmém místě. Tehdy bohužel bodovalo jen prvních šest...
Jedeš dobře, rychle a čistě, sice moc nemusím když jsou modely nějak otevírací, protože to už není pak tak pevné ta konstrukce ale na druhou stranu u těhle Radových formulek by byla škoda neukázat propracovaný motor. Tohle budu dál sledovat
Díky! Konkrétně tento model nebude nijak otvírací a nebude mít žádné sundavací kryty. McLaren M30 odjel všeho všudy jen čtyři závody a to ještě jen s Prostem (stájový kolega Watson jezdil s M29) a žádné kryty motoru ani převodovky neměl.
Ta fotka je sice z TGP, ale takto odkrytovaný závodil i Prostův M30
Teď se dívám že i ten volant máš plastický, asi z nějaké bužírky, taky bych to zkusil použít jen nevím čím to spojit k sobě, ani sekundové lepidlo to nepodrží asi...
Je to něco mnohem jednoduššího, a sice gumové těsnění do vodovodních baterií. Je běžně k dostání v železářství a vyrábí se v různých velikostech. Určitě se najde i vhodná velikost pro modely 1:24.
Ja chodím nakupovať do predajne na tesnenia, remene a guferá sú to tzv. O krúžky a robia sa v rôznych priemeroch a hrúbkach zatiaľ som kúpil všetko čo som potreboval