Co se týče té šedé, našel jsem v papírnictví pár odstínů šedé, takže jestli chceš určitě se mrkni někde v papírnictví jestli tam mají světlé odstíny voskových pastelek, je to u mě nová věc, do nedávna jsem na šedou používal fixy ale bohužel vždy byly tmavší než barva na modelu, hlavně mám tedy na mysli motor atak podobně
Hoši, rozdíl mezi fixama a vodovkama, když se to pěkně zaretušuje, tak ani nepoznáte, to je pravda. Jenže to, co nejvíce kritizují odpůrci fixovek je to, že po čase blednou a nedají se míchat. S tím prvním jsem problémy zatím neměl, ale může to být tím, že modely přelakovávám a mám je v krabicích ve tmě. Já taky dost často používám fixy, ale používám i vodovky. U fixů určitě nedoporučuju lihovky.
Dane výsledok je výborný, pekne spracovaný model. Ja tiež občas siahnem po fixke, hlavne pri drobných dieloch, no a pri väčších použijem vodovku. Ešte by si mohol zaretušovať biele čiary ohybu zvnútra na bočniciach Bridgestoniek, Micheliny nemusíš
No ty pneu jsem zapoměl dodělat a po obědě jsem to hned přilepil, až pak jsem si toho všimnul, tak jsem to zaretušoval, alespoň z venku. A ten Michelin tam je proto, že při nařezávání "ohyb do stříšky" jsem zapoměl, že mám čerstvě vyměněný skalpel a tak se mi to rozpadlo. Nahradil jsem to právě tímto co jsem měl po ruce nechtěl jsem tam dát dotisknutou bočnici na inkoustovce.
Při tom nařezávání hran u pneumatik nikdy nerýhuj venkovní pohledovou stranu a le vnitřní bílou část, třeba si to kružítkem překresli, pak ta rýha skoro nejde poznat
Ahoj! Mám jednu drobnou poznámku. Možná jsi to udělal a pak to upadlo, nicméně ny bočnicích předního křídla ti chybí aerodynamické plošky. Na levé straně vypadá jako by tam snad i byla, ale upadává, na pravé straně není vidět vůbec. Jinak model vypadá prima.