Jako první model na tomto fóru jsem si vybral Williams FW-08C Ford pilotoval Jonathan Palmer na GP European - practice 1983. Tak trochu jsem to slíbil Radovy v Brně a tak se snažím dodržet slovo.
Skutečný vůz: Foto originálu:
A konečně už k samotné stavbě vozu. Jak už je zvykem u Radových vozů začal jsem koly.
Jen příště prosím zkopírovat první řádek pod fotografií - jde o malý náhled a po rozkliknutí se objeví fotka ve skutečné velikosti. První příspěvek jsem upravil
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.
Děkuji za Vaše reakce. Také to trvalo dlouho, než jsem se odhodlal ukázat, co jsem se za pár let naučil. Doufám, že zde budu platnou posilou nejenom koukáním na modely, ale hlavně lepením modelů a pomoci ostatním při stavbách.
Promiňte pomalejší rozjezd, ale ještě dokončuji souběžně jiný model. Ale již k samotnému modelu. Tak jsem pomalu udělal přední a zadní náboje kol. Také jsem ještě upravil vnější disky kol přetřením stříbrnou barvou, tak abych vyhověl námitce bernieho. Tak a mám za sebou to nejzdlouhavější a nejpracnější na modelu a už se pomalu pustím do samotného vozu.
Naposledy upravil(a) dravec dne 14 březen 2014 17:04, celkem upraveno 1 x.
Kapota s bočními pontony hotová. Jenom menší problém jsem měl při lepení přední části, kdy se po vystřižení chlopní hodně krčil díl 26. Fólie měla tendenci se rovnat. Ale nakonec to dopadlo dobře. Ještě jsem na zkoušku osadil celek na podvozek.
Naposledy upravil(a) dravec dne 14 březen 2014 17:05, celkem upraveno 1 x.