Pustil som sa do stavby ďalšieho modelu, po prelistovaní šanónu s formulkami a predošlej pohodovej stavbe Lotusu 81 som si vybral monopost z tej istej sezóny a konkrétne je to model Renaultu RE20 Turbo opäť z dielne Rada Radevicza Predlohou modelu je stroj, s ktorým v sezóne 1980 jazdil francúzsky pilot Jean Pierre Jabouille, stavba bude ako obvykle z originálu v klasickej mierke 1:24 a dúfam že sa podarí aspoň tak ako Lotus
Hotovo: Lotus 81, Toleman TG181 Na stole: Ferrari 126 CK Turbo V príprave: Toleman TG183, Ferrari 312 T4, Williams FW07C Pozastavené: Renault RE20
Dík, no tým by som si nebol až taký istý ale budem sa snažiť po mesiaci som sa dokopal konečne k výrobe kolies, snáď to už terazky pôjde rýchlejšie (jak tak pozerám na fotky, tak budem ešte musieť trošku doladiť retuš )
Hotovo: Lotus 81, Toleman TG181 Na stole: Ferrari 126 CK Turbo V príprave: Toleman TG183, Ferrari 312 T4, Williams FW07C Pozastavené: Renault RE20
Dík, posnažím sa Po štvormesačnej pauze malý progres aj s Renaultom, spatlal som náboje kolies s maticami a základ trupu, teraz to už snáď pôjde trošku rýchlejšie
Tak malinko popojedem, trošku som mal obavu z krytov predných závesov ale nedopadlo to až tak zle jak som čakal volant aj rám je papierový pač chuť na tunigové fajnovosti je stále hlboko pod bodom mrazu Ale aspoň sa mi pomaly začína vracať chuť do lepenia a dúfam že postupne prídem na chuť aj nejakým tým úpravám
Dnes som spáchal kapotáž, aj keď to nie je celkom podľa predstáv pač sa mi ju podarilo krapet zmršiť na pravej strane Po chvíli experimentovania som to nakoniec prelepil kúskom papiera zo šmikajdy a zatrel žltou vodovkou, snad se bude líbit
Po dlhšom čase malý postup, dokončil som kokpit a pravú bočnicu (nie je to celkom ono, ešte ma čaká ľavá strana tak dúfam že ju zmastím trošku lepšie )
Stavba Renaultu dočasne prerušená, podarilo sa mi totiž totálne zmršiť ľavú bočnicu a pravá tiež nesadla podľa predstáv v dôsledku čoho to celé nakoniec letelo do koša Takže keď sa trošku ukľudním a podarí sa mi zohnať nový kúsok tak sa k Renaultu snáď vrátim
Nová šmikajda je už objednaná, okrem tohto Renaultu som si zajednal ešte ďalšie štyri pre mňa zaujímavé modely