Příspěvekod Henrich Sobotka » 01 červen 2014 21:53
no z môjho pohľadu to až taký ďabel nie je a to myslím hlavne s pohľadu modelu! Tento model okrem reklám( z ktorých tam niektoré chýbajú) a žltej farby z typom 99T nemá nič spoločného! Je to len recolor 98T. Kto si tie vozy dobre naštudoval tak vie o čom hovorím. Nedávno som sa tomuto vozu ako aj 98T venoval a bol som nemilo prekvapený touto skutočnosťou. Rozdiely medzi nimi sú na prvý pohľad nebadateľné, ale pri podrobnej analýze sú dosť podstatné! Len tak načrtnem iný tvar spodku aj vrchu nosa, iný tvar krytu nádrže a motoru, rozdielne ukončenie podlahy v niektorých verziách ako napr gp monaco. a mohol by som pokračovať ďalej. Ja viem, že p. Špinler urobil mnoho krásnych modelov a teším sa na ne, ale tento je "stampovčina"!
Sorry stingere, že Ti tu kazím prezentáciu. Na druhej strane si treba povedať ako na tom model je. Ak by niekto namietal, že je model už starý a že vtedy neboli také materiály tak mu odporúčam aby si pozrel model od MA z ABC kde oveľa vernejšie zachytil jednotlivé časti o ktorých som písal vyššie.
henkie
Fittipaldi F6A, Surtees TS14, Ensign N175, Prost AP03, Ferrari 156/85