McLaren MP 4/8 / M.A.S.S. / A.Stránsky / 1:24

Jak se to staví ...
(hotové modely bez komentáře ke stavbě dávejte, prosím, do Galerie)
Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

McLaren MP 4/8 / M.A.S.S. / A.Stránsky / 1:24

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 16 červen 2014 20:05

Slepil jsem si Sennův McLaren od Andyho. Přináším kratičkou recenzi ze stavby. Upozorním na malé chyby u modelu, které nemají nikterak vliv na jeho slepitelnost. Prostě si toho určitě při lepení všimnete.

Spodní díl podlahy je v zadní části delší cca o 1mm - nevadí - doporučuji rub a líc podlahy lepit zepředu dozadu a přečnívající část po slepení odříznout či odstřihnout. Na díle 32 což je kapotáž kokpitu před pilotem, chybí označení dvou svislých kladných ohybů - přechod mezi grafikou ve předu a plochami pro přilepení chladičů. Další drobností je očíslování šikmých vzpěr zadní nápravy 72 a 73, při čemž je to mezi sebou prohozené....takže při lepení pozor na správnou orientaci dílu na nápravě - vzpěry musí po nalepení směřovat mírně dopředu. A ještě zadní osa může být ve výsledku o 2mm kratší, než je naznačeno šablonou.

Vnější disky kol jsem opatřil o ráfek, takže kola vypadají mírně atraktivněji. Jiné úpravy jsem nedělal a model slepil tak, jak mi byl autorem předložen. Je pravda, že konstrukčně je model trošku jiný, než na to co jsme zvyklí, ale lepilo se mi to v celku pohodově. Tímto pádem mám ve sbírce další kousek....

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

Alda
Kontaktovat uživatele:

Re: McLaren MP 4/8 / M.A.S.S. / A.Stránsky / 1:24

Příspěvekod Alda » 16 červen 2014 23:03

Krásnej. Je to sice nekuřák (jako já ... :lol: ), ale fakt parádní model. Mokrý dezény jsou šmrncovní.

Zpět na