Turco píše:No veľmi by ma zaujímalo ako by vyzeralo napr. také rallye keby malo toľko príkazov čo majú a čo nie a kedy a koľko a kde , mám dojem že aj tam sa technika posunula a autá sa menia ale stále je tam hlavným pretekár a jeho umenie a bojovnosť.
ešte by som tam dodal, že to je aj pre nechápavých alebo úplne nepochopených technokratov, ktorí sa tešia z z rôznych technických vymožeností ktoré ničia celú záležitosť okolo F1.
Jozef xxl ty si asi okrem tej oktávie asi v ničom inom nesedel a tešíš sa len z toho čo vidíš na obrazovke. Alebo máš viac skúseností v F1 ako mladý Villenevue? Alebo aj on je nechápavý? Asi áno borec čo má titul, stratil otca v tréningu v ´82 v Zolderi má zahmlenie mozgu a my čo nie sme spokojní so stavom v F1 tak tiež.
Myslím si, že máš veľkú hubu a si drzý. Nikto tu neznevažuje Tvoj názor a nespráva sa k Tebe neslušne narozdiel o Teba. Ale aby som Ti nezostal dlžný! Pre mňa je úplne primitívne porovnávať jazdu na bežných cestách s akýmikoľvek pretekmi a nie to ešte s F1. Hlavný rozdiel( pre nás menej chápavých) je v tom, že v pretekoch sa snažia jazdci prejsť určitú trasu za čo najkratší čas, teda čo najrýchlejšie, kdežto v bežnej premávke sa snažia prísť do cieľa svojej cesty bezpečne. Po niektorých vyjadreniach dnešných pretekárov po GP Australia keď sa tešili , že prišli do cieľa sa teda začína F1 podobať na bežnú premávku. Tak sa ani nečudujem, že niektorí jedinci sa z toho tešia lebo si môžu povedať "jazdím ako pretekár" došiel som do cieľa...
to Rado: a to sa z toho máme tešiť? alebo to oslavovať? keď sa mi niečo nepáči tak to napíšem. Mne sa vývoj v F1 nepáči od doby čo zrušili radiacu páku, ale toto čo spravili tento rok je hrozné... Technika má jazdcom napomáhať pri pretekoch, nie ich obmedzovať a brzdiť!