Ze spojení trupu s podvozkem jsem měl trochu obavy. Pečlivě jsem si pročítal návod, dlouho jsem si to podle návodu zkoušel sestavit nasucho a pořád se mi to jaksi nelíbilo a připadalo mi to příliš komplikované. Nakonec jsem se rozhodl pro vlastní postup spojení.
Nejdříve jsem k podlaze a pomocné konstrukci přilepil zadní přepážku kokpitu:
Pak jsem do trupu vlepil kartonový díl R20 a přidal chladiče. Do trupu NEVLEPUJU vnitřek kokpitu:
Dále jsem si sestavil límec a to tak, že nejdříve jsem k dílu 39 přilepil kartonový díl R7 a potom díl 40:
Dalším krokem bylo slepení vnitřku kokpitu s límcem. Nejdříve jsem přilepil chlopeň nad sedačkou zevnitř k žebru R7 a poté jsem přilepil přední část límce k bočním stěnám kokpitu:
Po takto připravených částech mohlo dojít k e spojení trupu s podvozkem. Nejdříve jsem přilepil trup jen k podlaze. Horní část jsem zatím nechal otevřenou. Pak jsem dovnitř trupu vsunul celek vnitřku kokpitu s límcem a límec jsem přilepil k zadní přepážce kokpitu ( spojení žebra R7 s žebrem R8). No a nakonec jsem přilepil doposud volně trčící části dílu 43 ( kryt kokpitu):
No a hotovo. Trup je spojen s podvozkem a lepilo se to celkem pohodově
.