Už samostatný laser je pro mě novinkou a překvapivě (pro mě) nebyly větší problémy.
Další co jsem si na tomto modelu odzkoušel je retuš barvičkami (konkrétně tempery)... tady ještě určitě jsou rezervy ale věřim že se to bude zlepšovat... spíše jsem retušoval i kde jsem nemusel a při lepení natupo se mi stávalo že to nechávalo stopy...příště už budu chytřejší...

Poslední a nejzásadnější novinkou jsou kola a jejich výroba alá TEO... a tady byl asi největší kámen úrazu... karton jsem doma našel pouze příliš silný a z něj kolečka vyřezávat nešla... tudíž jsem použil vždy 3 k sobě vykroužená a slepená kolečka ze čtvrtky... ač to zní komplikovaně šlo to celkem obstojně ale jelikož nemám s touto metodou žádné zkušenosti tak se mi vždycky stalo že byl plášť o zlomek větší případně jsem musel zvětšovat pomocí smirkového papíru průměr výřezu uprostřed... výsledek nakonec ale nebyl vůbec špatný, ale řek bych že to bylo v mém podání ještě pracnější než způsob který používám já... no prostě a jednoduše... určitě je to zajímavej způsob ale já se nejspíše vrátim ke svým namotávaným proužkům...

U koleček jsem si ještě vytvořil vlastní vzorky... s tím nebyl žádný problém... jsou vytvořený z proužků čtvrtky nařezaných skalpelem a posttupně lepených na původní plášť...
Celá kolečka jsou přetřená AGAMou 36M (u mě rovněž poprvé)... a tady nastal největší problém a i přes dokončení modelu nejsem pořád spokojen... ať jsem barvičku míchal sebevíc pořád se mi nezdá ta proklamovaná matnost... prostě a jednoduše kolečka se lesknou jako prase...

no a teď konečně fotky...

Doufám, že se ferrárko aspoň trochu líbí a budu rád za jakékoliv připomínky...