24-hodinovka ala TEO 2009

Modelářské výstavy, setkání modelářů, 24 hodinovky a další paralelky
Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

24-hodinovka ala TEO 2009

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 17 prosinec 2009 18:38

Letošní 24-hodinovka byla téměř odkázána k záhubě. 25.12. kdy se už podvakráte konala v minulých dvou letech jsem osobně zaneprázdněn, musím se věnovat jiným starostem a činnostem. Tímto Vám chci zdělit, že se letos bohužel nemohu účastnit. Našlo se zde ale pár nadšenců, kteří mne oslovili, jak to vlastně letos s touto akcičkou vypadá, a že by se když tak mohla tato tradice přeci jen dodržet.

Ono když si to zorganizujete a vyberete si nějaký ten model se kterým se budete chtít popasovat během 24 hodin, tak aby byl slípnutej, nevidím v tom problém, aby to bylo i beze mě.

Klidně si tady prodiskutujte jaký model by to mohl být a 25.12.2009 v 06:00 hodin se do toho můžete s vervou vrhnout.

Byl mi dán návrh na model Toyoty TF 102 či jiného míň náročného modelu.

S chutí do toho a půl je hotovo. Klidně to může být letošní motto této akce.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!
Nová Galerie

Zdeněk-TEO
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Zdeněk-TEO » 17 prosinec 2009 18:45

A kdyby někoho zajímalo, tak se organizace ujme naše modelářka Vendy - Vlčačka. Ona totiš minulý rok pro nemoc a vysoké horečky přišla o účast na 24-hodinovce, a ráda si to letos chce vynahradit.

A já jí to klidně tady svěřím.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!!

Nová Galerie

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 17 prosinec 2009 22:40

Předem bych ráda poděkovala TEOvi za projevenou důvěru, ono jelikož jsem byla jednou z těch vehementních ukecávačů, tak jsem si to "slízla" po právu. A s potěšením.

Co se týče vybíraných modelů, tak změna je život, doufám že ne k horšímu. Proto jsem vymyslela toto: Tentokrát nebudete mít seznam navrhovaných modelů, ale model formule na 24-hodinovku si vyberete vy sami. Takže projděte své šanony, obhlídněte modely, posuďte jejich vhodnost pro 24-hodinovku a překvapte nás ostatní! Tuhle hru bychom mohli udělat ještě napínavější a to tím, že byste zatím neprozrazovali, jaký model slepíte, až teprve "na startovní čáře". Toto však není povinné, pokud chcete tajit, tajte, pokud chcete debatovat, debatujte. Model může být ofsetový, laserový, nikoho nediskriminujeme. :wink:

A teď k pravidlům, která se příliš nemění, ale opakování je prý matka moudrosti:

Start bude 25.12.2009 od 06:00 do 10:00 SEČ. V 06:00 bude otevřeno i nové vlákno POUZE pro prezentaci přihlášených modelů. Intervaly mezi aktualizací fotoreportáže budou 1-3 hodiny, pokud někdo udělá fotky po hodině a pak až po třech, nevadí. Stále platí to samé co pro minulé ročníky - není to závod o prvenství, jen zpestření vánočních svátků. Do stanovené doby 24 hodin se započítává i stravování, venčení (sebe i případných domácích mazlíčků), rauchpauzy atp. Předem podlepené modely nejsou problém. Jako v minulých letech tak i v únoru 2010 v Brně na Papírovém Království bychom 24-hodinovkové modely rádi přivítali, ohodnotili a nějakou pozornost připravili... :)

Těším se na Vás na startovním roštu. :wink:

Vlcacka
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Damon the damon

Příspěvekod Damon the damon » 17 prosinec 2009 23:43

Hm, skoda, ten den jsem bohuzel uz kekde jinde, jinak bych se take zucastnil...

Ale mozna si zacatkem ledna usporadam vlastni 24-hodinovku, abych zjistil, jestli to je vubec mozne, zvladnout monopost za tak kratky cas...

Ali

Příspěvekod Ali » 18 prosinec 2009 08:07

Po minulých ročnících jsem jenom pokukoval.
Tohoto bych se rád zúčastnil,sice nevěřím že se mi během 24hodin podaří cokoliv slepit,ale za zkoušku to stojí :!:
Počítejte se mnou(teda pokud se nestane nic nepředpokládaného)
A co budu lepit? Sám nevím,musím projít archiv.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 18 prosinec 2009 09:11

Ještě malá poznámečka: K tomuto jsem přikročila i proto, že jsme 24 hodinovku vyhlásili pouhý týden před termínem, takže chápu že většina lidí má jiné starosti než shánět nebo tisknout model z případného rejstříku. A koneckonců i kvůli té variabilitě. :twisted:
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.

Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

palec17

Příspěvekod palec17 » 18 prosinec 2009 20:00

So mnou rátajte tiež 8) . Už asi pol roka som do ničoho nestrihol tak si to aspoň takto vynahradím.

Ali

Příspěvekod Ali » 19 prosinec 2009 07:58

Takže jsem projel archiv a po konzultaci s přítelkyní jsme se shodli na Marchi 741(dalšími favority byl Surtees TS14A,March 871/free)
Takže na startu mě můžete čekat s tímto oranžovým divochem :wink:

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 19 prosinec 2009 11:04

Ali: Nechci ti do toho kecat, March 741 je pěkný auto, ale má to motor venku a co vím z minulých ročníků, tak se občas jen tak tak stihlo auto bez odkrytého motoru. Ale jestli ho zvládneš, budeš borec. :wink:

Ali

Příspěvekod Ali » 19 prosinec 2009 11:18

Zkusíme, uvidíme. Moc modelů se zakrytým motorem nemám. :oops:

René

Příspěvekod René » 19 prosinec 2009 11:27

Ali - zaujímavá voľba, ja som rozmýšľal nad týmito kandidátmi:
McLaren MP 4-2C (žltý)
BAR 001 Supertec
McLaren M23
Benetton B200
Jaguar R1
Nakoniec keď manželka vyberala ktorá z týchto formuliek by sa jej páčila tak naša 3-ročná dcéra začala vykrikovať BAR! BAR! - tak bolo rozhodnuté :lol: .
Na štarte sa teda objavím s BAR 001 Supertec.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 19 prosinec 2009 11:45

Ali: Jasně, v pořádku. :wink: René: To mně nikdo s výběrem nepomůže, musím se rozhodnout sama. :-) Přemýšlím, jestli si mám vynahradit loňský mač a slepit Lotus 98 anebo vybrat něco lautr jiného, což mě láká víc. :lol:

Jirka
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jirka » 19 prosinec 2009 18:21

To se divím, že nikdo zatím nechce lepit žádný model od Forum Teamu :lol:

Tomáš B.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš B. » 20 prosinec 2009 21:50

Žě bych do toho šel? :lol: Problémem bude, že poslední model jsem dělal 80 hodin čistého času.
Kvalitní doutníky nevyrábí v Havaně, ani v Maranellu, ale u Forum Teamu

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 21 prosinec 2009 09:46

Možná by se takhle stihlo BTčko z ABC bez pohyblivých náprav. A možná i F60. A možná fakt vůbec nic od FT. :lol:

Zpět na