Předem bych ráda poděkovala TEOvi za projevenou důvěru, ono jelikož jsem byla jednou z těch vehementních ukecávačů, tak jsem si to "slízla" po právu. A s potěšením.
Co se týče vybíraných modelů, tak změna je život, doufám že ne k horšímu. Proto jsem vymyslela toto:
Tentokrát nebudete mít seznam navrhovaných modelů, ale model formule na 24-hodinovku si vyberete vy sami. Takže projděte své šanony, obhlídněte modely, posuďte jejich vhodnost pro 24-hodinovku a překvapte nás ostatní! Tuhle hru bychom mohli udělat ještě napínavější a to tím, že byste zatím neprozrazovali, jaký model slepíte, až teprve "na startovní čáře". Toto však není povinné, pokud chcete tajit, tajte, pokud chcete debatovat, debatujte. Model může být ofsetový, laserový, nikoho nediskriminujeme.
A teď k pravidlům, která se příliš nemění, ale opakování je prý matka moudrosti:
Start bude 25.12.2009 od 06:00 do 10:00 SEČ. V 06:00 bude otevřeno i nové vlákno POUZE pro prezentaci přihlášených modelů. Intervaly mezi aktualizací fotoreportáže budou 1-3 hodiny, pokud někdo udělá fotky po hodině a pak až po třech, nevadí. Stále platí to samé co pro minulé ročníky - není to závod o prvenství, jen zpestření vánočních svátků. Do stanovené doby 24 hodin se započítává i stravování, venčení (sebe i případných domácích mazlíčků), rauchpauzy atp. Předem podlepené modely nejsou problém. Jako v minulých letech tak i v únoru 2010 v Brně na Papírovém Království bychom 24-hodinovkové modely rádi přivítali, ohodnotili a nějakou pozornost připravili...
Těším se na Vás na startovním roštu.
Vlcacka
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.